3-05-11

3-05-11
deze vind ik magic

Volgers

woensdag 1 februari 2012

quilten

brrrrr,ik erger me kapot,wie heeft quilten uitgevonden?wat stom,dom en niet te doen,schreeeeuw,ik kan het niet,mijn vingers doorgeprikt,pijnlijk, hoe kun je het leuk vinden,en ook nog hele quilt maken,neeeeeeee,help,kan me iemand helpen?

3 opmerkingen:

Ellie's Quiltplace zei

Hoi Irena,
niet panikeren. Het quilten is in het begin heel moeilijk en ook helemaal niet leuk (vond ik toch), maar je moet gewoon elke keer een klein stukje blijven oefenen. Het is niet erg als het in het begin schots en scheef gaat, dat gaat vanzelf steeds beter.
Succes!

Anoniem zei

Oei, wat een noodkreet..... oefening baart kunst, en anders kun je het nog altijd machinaal laten doen. Niet zeggen dat ik het gezegd heb. Kom anders ook eens even kijken op mijn blog, dan kun je twee quilts so far zien; helemaal handgemaakt. Succes, of kan ik beter zeggen sterkte?

quiltlodge gerda zei

O, ooooh dat gaat niet goed. Weet je, er zijn hele handige stalen dopjes om op je onderste vinger te plakken. werkt uitstekend. je houdt ruim voldoende gevoel in die vinger, maar prikt er niet meer in. Jammer genoeg weet ik geen merk, maar misschien kan iemand anders je daar aan helpen en volgens mij weten ze het in de quiltwinkel ook wel. de dopjes zijn er ook van leer, maar die zijn niet voor je ondervinger, maar werken uitstekend als alternatief voor de vingerhoed. succes en niet opgeven hoor!!!