3-05-11

3-05-11
deze vind ik magic

Volgers

vrijdag 29 maart 2013

11 maanden 11 miesiecy

kort berichtje , vandaag 11 mnd dat mijn Gerard is gestorven , en nu de laatste mnd heb ik het moeilijk ja alles kom naar boven , ik wil jullie niet mee lastig vallen , maar dat moest ik even kwijt

mala wiadomosc , dzisiaj mija 11 miesiecy po smierci mojego Gerarda , teraz ten ostatni miesiac wspomnien ze zeszlego roku sa ciezkie chwile , nie chce was obciazac moimi problemami , ale to musialam napisac

hele fijne Paasdagen

Wesolych Swiat Wilkanocnych

Alleluja

IRENA

9 opmerkingen:

Mayflower zei

Begrijpelijk dat je het zo moeilijk heb, 11 maanden is nog maar zo kort geleden lieve Irena.
Ik wens je veel sterkte in die moeilijke momenten.

Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Ik snap je helemaal hoor,het is zo erg als je iemand verliest waar je zoveel van houd,als het schrijven je helpt,moet je dat gewoon doen,sterkte en hopelijk heb je toch een beetje een fijne pasen met familie om je heen,liefs Musje.

Heleni zei

Veel sterkte Irena.

gr.Heleni

Ita zei

Radosnych ,cieplutkich , zdrowych Świąt Wielkanocnych życzę i moc serdecznych uścisków przesyłam !

Marion zei

Heel veel sterkte Irena, het leven van iedereen gaat door en soms kan je je daardoor zo alleen voelen in je verdriet. Als je je verdriet wil delen op je blog, moet je dat gewoon doen.

.Antje zei


Kan me heel goed voorstellen dat het moeilijk is, vooral die speciale dagen. En elf maanden is natuurlijk een korte tijd.
En het van je af schrijven kan heel goed zijn, dus deel gerust je gedachten met ons.
Sterkte.
Groetjes, Antje

Esse-Riekje zei

Och Irena, ik kan het me zo goed voorstellen. Mijn hart doet zeer als ik het zo lees. Ik hoop zo dat je een manier vindt om het te verwerken.
Maar ik denk veel aan je en leef erg met je mee...Lfs Esse

quiltlodge gerda zei

Gewoon doen! Wij weten allemaal dat het leven niet alleen maar pret is. En als het jou helpt om dit even aan ons kwijt te kunnen dan ben ik alleen maar heel erg blij dat je dat ook doet. Liefs,

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Liefste Irene,
Vind je het gek dat tijdens de Goede Week zoiets héél sterk naar boven komt. Maar het is ook weer goed om zulke emoties helemaal verwoven in ons diepe geloof te verwerken. Met het Paasfeest geeft dat ook weer enorme hoop op leven ná de dood. Zelf ben ik er van overtuigd, je voelt het soms van geliefden die niet meer tastbaar bij je zijn maar tóch.
Een hele dikke knuffel en het allerbeste met je meid.
Mariette

PS ik schreef op Facebook ook dat dit de éérst Pasen is dat mijn man Pieter een 'wees' is. Helemaal alleen; ouders al lang dood en zijn oudste broer in Augustus. Dit kwam ook heel sterk naar boven ineens. Een schoonzus reageerde nogal lomp dat je op die leeftijd geen wees kon zijn... Nee, maar de píjn van een wees heb je wel. Geen enkele steun aan familie maar die gaan ook niet meer naar de kerk, dat hebben hún niet nodig. Ze komen ook nog wel eens tot andere gedachten want niemand blijft verschoond van verdriet! Ons heeft het geloof altijd erg veel geholpen!